Natuurlijke Haarwerken door Maike

Noordwijkerhout (Zuid-Holland)

Vanaf 1 september 2021 zijn wij ook gevestigd in Noordwijkerhout (Zuid-Holland) waar Maike van Grootel binnen haar eigen, gezellige salon klaar staat om al uw vragen te beantwoorden. Met deze tweede locatie hopen wij nog meer mensen te mogen ontvangen om van ons prachtige haarwerk te kunnen voorzien.

Natuurlijke Haarwerken door Maike (voorheen Pruik aan huis)
Dr. Nolenslaan 1
2211 BC Noordwijkerhout (Zuid-Holland)
Nederland

NHWdoorMaike@gmail.com

+31 6 19 17 02 67

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10:00 - 17:00

Met het oog op privacy van onze klanten zijn wij alleen open op afspraak!

KvK: 28115183
BTW-nr: NL001894036B44
IBAN: NL61 RABO 0131 9687 18
BIC: RABONL2U

Maike van Grootel - Natuurlijke Haarwerken door Maike

Over Maike van Grootel

Van jongs af aan wilde ik al met haar werken. Toen ik 14 was mocht ik eindelijk in de kapsalon werken na schooltijd en op zaterdagen. Mijn dagen waren gevuld met haren wassen en verven en het was dan ook een logische stap om in Eindhoven op de kappersschool mijn vakbekwaam dames- en herenvak te halen.

Na vele jaren in mooie salons te hebben gewerkt, ben ik de laatste 9 jaar van mijn saloncarrière zelf trainingen gaan geven om nieuw talent op te leiden en om zo ook het salon niveau omhoog te brengen. Veel van mijn trainingen hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat diverse cursisten met passie zijn begonnen aan een eigen salon. Iets waar ik als educator nog steeds apetrots op ben.

Naast het kappersvak heb ik later een stukje visagie opgepakt, omdat het uiterlijk meer omvat dan het haar alleen. Als je wil, kan je constant ontwikkelen in dit vakgebied. Ik kwam echter regelmatig voor een klant kwam te staan waarbij ik merkte dat mijn kappersskills en visagie alleen niet genoeg waren om hem of haar goed te kunnen helpen. Dat waren soms klanten die al jaren het vertrouwen in mijn handen hadden gelegd. Ineens had ik geen andere keus dan ze door te verwijzen naar een haarwerkspecialist. Dat moest ik toch zelf ook kunnen bieden. Ik ben me verder gaan verdiepen in haargroeiproblematiek en hulpmiddelen, trok de stoute schoenen aan en heb door vele trainingen mezelf in deze materie ondergedompeld.

Het haarwerkspecialisme is bijzonder verrijkend en geeft me heel veel nieuwe tools in handen om mensen met een haarprobleem te kunnen helpen. Het is prachtig als je na een intensief traject uiteindelijk zo dicht mogelijk bij de wens van de klant kunt komen. Een haarwerk opzetten kan iedereen, maar om het zo te personaliseren en te zorgen dat het zo natuurlijk mogelijk kan gedragen worden blijft geweldig.

Heerlijk dat je in dit vak nooit uitgeleerd raakt, omdat iedere casus, wens en mens zo anders is.

In 2021 begin ik een nieuw hoofdstuk, want na 12 jaar mijn eigen zaak 'Pruik aan Huis' te hebben gerund ruil ik nu het solo bestaan in voor een samenwerking met het fijnste en leukste team binnen haarwerk Nederland.

Onder de naam 'Natuurlijke Haarwerken door Maike' ga ik verder op mijn eigen locatie, maar wel in samenwerking met Atelier Het Pruykenhuys/Natuurlijke Haarwerken. Zo kan ik alle soorten high level haarwerken bieden aan mijn reeds bestaande klantenkring. Maar natuurlijk ook aan nieuwe klanten!

Hopelijk tot ziens in Noordwijkerhout.

Maike van Grootel
Routebeschrijving

De ingang van het atelier is aan de zijkant van het huis, bij de dubbele poort. Je kan het beste de Professor Aalbersenlaan aanhouden, dan is het meteen aan de rechterkant.

Met de auto

Klik op de kaart onderaan deze pagina voor een routebeschrijving vanaf jouw huis.

Er is volop parkeer gelegenheid, geheel gratis.

Met openbaar vervoer- Plan mijn reis met het openbaar vervoer

Met de bus is het lijn 57 en 90. Uitstappen bij de Brink in Noordwijkerhout (het parkeerterrein over en je loopt er recht tegen aan aan je rechterhand)

Natuurlijke Haarwerken door Maike

Routebeschrijving naar Natuurlijke Haarwerken door Maike


Maike is aangesloten bij de ANKO, sectie Haarwerken:

Logo ANKO