Natuurlijke wenkbrauwen zijn nieuw in Nederland. Ze worden al veel gebruikt in de entertainmentindustrie, maar nog weinig voor particulier gebruik ingezet. Dat is vreemd want door het hoge gebruiksgemak, de onzichtbaarheid na aanbrengen en het kwalitatief hoge materiaal zijn ze juist ideaal om elke dag te gebruiken.

De wenkbrauwen worden met de hand geknoopt met de fijnste haarsoorten. De tule ondergrond is ultra fijn en de gaatjes van de tule worden door de lijm op de huid perfect afgevuld tot een onzichtbaar geheel.

Om een setje wenkbrauwen te kunnen maken hebben we een malletje nodig van de vorm/plaats van de wenkbrauw. De kleur kan volledig naar wens worden aangepast en u ontvangt de custom made set binnen 4 weken in uw brievenbus.

De wenkbrauwen zijn een prima alternatief voor bijvoorbeeld de permanent getatoeëerde wenkbrauw. Doordat kleur en plaatsing van een wenkbrauw zeer bepalende factoren zijn in een gezicht kan een wenkbrauw op tule je een veilig en snel alternatief bieden.

Bij goed, zorgvuldig gebruik kunnen deze wenkbrauwen langere tijd gebruikt worden. Gemiddeld zo'n 3-6 maanden.

Onze wenkbrauwen zijn te krijgen in veel verschillende kleuren en modellen voor zowel man als vrouw.

De voordelen


Voor dagelijks gebruik

Op maat gemaakt naar wens

Zelf aanbrengen en afhalen

Haartjes zichtbaar uit de huid

Een aantal voorbeelden


Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 3 Gallery Thumb 4 Gallery Thumb 5

Modellen

Onze wenkbrauwen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, zowel voor man als vrouw.

De wenkbrauwen zijn met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen kleuren en modellen mogelijk licht afwijken.

Gebruiksinstructie

Aanbrengen van de wenkbrauwen:

Wanneer u de set thuis ontvangt dan kunt u uw huid ontvetten met een watje met Alcohol 99%. U doopt met de Max Hold Sport stick op uw huid en laat dit drogen. U opent uw potje WM extra hold lijm en schud deze tot u een spijkertje hoort. Daarna nog 1 minuutje doorschudden tot de vloeistof volledig grijs is. U verdeelt met een wattenstaafje een beetje lijm op de droge voorbereide huid en legt uw kunstwenkbrauw in de lijm. Schuif deze op zijn plaats nu de lijm nog nat is. Zorg ervoor dat alle randjes goed aangelijmd zijn.

Laat de lijm drogen en uw wenkbrauw is geplaatst.

Wenkbrauwen kunnen desgewenst een beetje bijgeknipt worden.


Verwijderen van de wenkbrauwen:

Doop een wattenstaafje in de Alcohol 99% en maak het gedeelte wat aan de neuskant zit een beetje nat op de tule. Wacht 20 seconden en til de tule op, wrijf met het wattenstaafje verder onder de tule. De wenkbrauw laat los en kan afgenomen worden.

Leg deze op de haartjes (niet op de lijmkant) in het bakje. Wrijf eventueel met het wattenstaafje de lijmkant van de wenkbrauw voorzichtig schoon. Herhaal dit voor de 2e wenkbrauw.

Smeer een beetje All Pur op de plaats van de wenkbrauwen, 1 minuutje wachten en wrijf met een watje de lijm van uw gezicht.

Een beetje crème blijft achter om de huid te verzorgen.

Handige materialen

In onze webshop maar ook in ons atelier verkopen we diverse handige materialen die je kan gebruiken om de wenkbrauwen op te brengen en af te halen, maar ook om deze te onderhouden.

Welke producten heeft u nodig:


Prijzen

Losse wenkbrauwset, custom made 219,95

Bestellen

Maak zelf een mal voor de juiste vorm:

Stuur een mailtje naar infohetpruykenhuys@gmail.com voor de verdere instructies. Wij nemen dan contact met u op voor de verdere verwerking van de opdracht. U ontvangt de custom made set binnen 4 weken in uw brievenbus.

Aangezien het hier een maatwerkprodukt betreft, vindt u deze niet op onze webshop.

Bestellen kan je makkelijk in onze webshop

Veilig betalen via je eigen bank | Levering in Nederland en Belgie | Aangesloten bij Webwinkelkeur Bestellen

Webwinkelkeur lid