Natuurlijk Haarwerk

Een haarwerk van echt haar dat niet van echt te onderscheiden is...

Haarwerken zijn er in allerlei soorten materialen en prijsklassen. Zo zijn haarwerken van synthetisch materiaal meestal goedkoper in aanschaf maar veel minder duurzaam dan haarwerken van echt haar. Zowel in echt haar als in synthetische fiber zijn er haarwerken van een basiskwaliteit, een mid-kwaliteit en een hoge kwaliteit. Deze kwaliteit, maar ook de mate van bewerkelijkheid, bepalen mede de verkoopprijs, maar ook de mate waarin onderhoud en reparaties verricht kunnen worden.

Wij bieden een ruim assortiment modieuze en hoge kwaliteit haarwerken die direct uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast kunnen wij haarwerken op maat maken, met de gewenste haarsoorten en -kleuren. Het gebruik van een diversiteit aan montuur materialen en keuze uit veel verschillende soorten haar zorgen ervoor dat elk haarwerk zijn eigen karakter krijgt en voldoet aan de eisen die jij er aan stelt. Hierdoor produceren wij unieke haarwerken waarmee je alledaagse zaken weer vol vertrouwen kunt doen.

Door onze jarenlange ervaring met diverse soorten haarwerken kunnen we ook bestaande haarwerken bijwerken, repareren of schoonmaken. Aangezien wij alle expertise over haarwerken in huis hebben, kan je er soms ook nog gewoon op wachten en hoef je je haarwerk niet lang te missen.

Al onze echt haar haarwerken en pruiken worden vervaardigd uit de beste tulematerialen en worden volledig met de hand geknoopt. Hierdoor kunnen we elk gewenst model in elke stijl en met elke valling maken.

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 3 Gallery Thumb 4

Ons aanbod

Aangezien wij alle haarwerken zelf maken zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wij hebben een ruim aanbod aan mooie, modieuze haarwerken waarbij je kunt kiezen uit kant en klare haarwerken die je zo kunt meenemen of haarwerken waar een of meerdere kappershandelingen nog aan verricht moeten of kunnen worden.

Daarnaast bieden we ook maatwerk haarwerken die volledig op jou gemaakt worden en waarbij je zelf volledig bepaalt hoe je haarwerk er uit komt te zien.

Mocht nog haar hebben en geen volledig haarwerk nodig hebt, kunnen we ook een deelhaarwerk voor je maken of kunnen we andere oplossingen bieden, zoals een andere manier van je haar dragen of bijvoorbeeld fibers.

Hieronder zie je deze mogelijkheden op een rij:

Volledige haarwerken Haarwerken op maat Deelhaarwerken

Wanneer je direct een mooi haarwerk nodig hebt.

Voor een haarwerk dat snel klaar is, maar waar de door jou te kiezen kappershandelingen nog aan verricht moeten worden.

Volledig maatwerk haarwerk.

Toupet. Driekwart. Topstuk. Extension. Staart. Haarverlenging. Etc.

Modieuze haarwerken uit voorraad

Afhankelijk van aanwezige modellen en maten in de voorraad

Voor sommige haarwerken kan lengte, stijl en model nog zelf mede bepaald worden

Bepaal zelf helemaal hoe je haarwerk er uit komt te zien

Bepaal zelf kleur, soort haar (Europees, Aziatisch, Indisch of een mix hiervan), lengte, model, dikte en montuur opbouw

Afhankelijk van je situatie

Standaard montuur met filmtuledelen

Alle maten

Handgeknoopt

Maatwerk montuur

Volledig maatpas

Handgeknoopt

Volledig maatpas

Handgeknoopt

Echt haar

Combi van Euro-Aziatisch haar

Synthetisch haar mogelijk

Alleen echt haar

Zelf bepalen welke soorten haar gebruikt worden (Europees, Aziatisch, Indisch)

Alleen echt haar

Zelf bepalen welke soorten haar gebruikt worden (Europees, Aziatisch, Indisch)

Direct klaar tot maximaal 5 dagen levertijd afhankelijk van de te verrichten handelingen

Maaktijd ca 10 tot 12 weken

Afhankelijk van wat we moeten maken, een maaktijd tot maximaal 12 weken

Snelle oplossing

Bij accuut haarverlies

Bij tijdelijk / permanent haarverlies

1e pruik

Afwisseling of als reservepruik

Bij tijdelijk / permanent haarverlies

Voor pleksgewijs haarverlies

Bij dunner wordend haar

Vanaf 350 euro inclusief BTW

Vanaf 1500 euro inclusief BTW

Wij maken graag voor u een offerte

Lees verder over onze modieuze haarwerken
Lees verder over maatwerk haarwerken
Lees verder over de deelhaarwerken

In alle gevallen geldt: wij zijn vaktechnisch in staat alles te maken op haarwerkgebied. Dat heeft niet alleen betrekking op het model, lengte en soort haar maar ook op de vorm en maat van het montuur.

Bij voorkeur gebruiken wij echt, Europees haar. Wanneer dat wenselijk is of wanneer je kosten wilt besparen kunnen wij op verzoek ook (behandeld) Indiaas of Aziatisch haar gebruiken (alleen bij maatwerk).

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring als pruikenmaker en zetten onze vakmanschap graag in om een hoge kwaliteit natuurlijk haarwerk af te leveren. Door onze jarenlange ervaring met haarwerken voor particulier èn entertainment kunnen we het beste uit beide werelden verenigen.

Het informatieve intakegesprek

Sylvie TakkeWanneer je voor het eerst een haarwerk zoekt, vind je op het internet veel tegenstrijdige informatie. Dat is lastig. Omdat wij zelf haarwerken maken en niet alleen verhandelen kunnen wij je ook alles vertellen over de opbouw van een pruik of haarwerk, maar ook over de voor- en nadelen van bepaalde materialen en haarsoorten. Dat is handig. Samen kunnen we dan een goede keuze maken voor het op dat moment gewenste haarwerk.

Bij een vervangend haarwerk horen we altijd graag jouw ervaringen met je huidige haarwerk. Wat is prettig? Wat wil je liever anders? Ook zien we graag even één of meerdere oude haarwerken zodat we weten wat je al gewend bent. Ook dat is bepalend voor de keuze bij een nieuw haarwerk.

Tijdens een ongedwongen, vrijblijvend gesprek nemen we graag samen met jou alle opties door en bepalen we welk soort haarwerk het beste aansluit bij jouw wens van nu. Veel permanente haarwerkdragers weten precies waar ze naar op zoek zijn. Echter voor een grote groep mensen is dit niet zo vanzelfsprekend en daarom bieden wij een mooie voorraad voorbeeld haarwerken aan die je rustig kunt bekijken. Wij hebben ook heel veel soorten haar en tule op voorraad zodat we je daarin wegwijs kunnen maken.

Bel vandaag nog op +31 76 532 93 74 of email ons op infohetpruykenhuys@gmail.com

Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op. Een intake is mogelijk binnen 5 werkdagen.

Maak nu een afspraak

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 3 Gallery Thumb 4

Zorgverzekering

NatuurlijkeHaarwerken.nl is niet alleen aangesloten bij de ANKO sectie haarwerken, maar ook een gecontracteerd zorgaanbieder voor een aantal zorgverzekeraars. Hierdoor krijg je het volledige vergoedingsbedrag uitgekeerd en je hoeft niet eerst toestemming voor levering van een nieuw haarwerk aan te vragen bij je verzekering. Hiermee kunnen we je ontzorgen. Lees meer...

Wat je niet krijgt bij ons

Wij leveren geen haarwerken uit een doos, maar produceren handgemaakte haarwerken. Wij ontwerpen en stylen voor onze voorraad haarwerken die geschikt zijn voor de meeste hoofdmaten. Tevens maken wij op afspraak individueel maatwerk. Hiervan is de levertijd langer, maar ben je wel verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product. Wij produceren haarwerken van echt haar op een fijne tule.

Een klinische behandeling. Wij dragen geen witte jassen en zijn niet medisch opgeleid en willen je ook niet in een klinische omgeving ontvangen, maar in een prettige, informele ateliersfeer met bekwame haarwerkspecialisten, visagisten en ambachtelijke pruikenmakers.

Verkooppraatjes. Je betaalt bij ons ZEKER NIET de hoofdprijs maar een zeer reële prijs en krijgt daarvoor maximale kwaliteit.

Schaamrood op de kaken. Wij zijn niet tevreden totdat jij volledig tevreden bent.

Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen vind je in onze FAQ.