Make-up en haarwerken voor LTBHQ

LTBHQ

Wij bieden iedereen graag een helpende hand. Bij ons kan je terecht voor een zeer natuurlijk haarwerk, zowel van echt haar als een fantastische kwaliteit fiberhaar, maatwerk en/of confectie. Laat ons per email weten wat je wil voor wij een afspraak met je maken. Samen bespreken we de mogelijkheden en als je haarwerk klaar is wordt deze geknipt en gestyled naar wens, zodat we zeker weten dat het perfect bij je past en de juiste stijl uitstraalt. Ook krijg je tijdens deze afpas advies met betrekking tot het opzetten/onderhouden van je haarwerk, zodat je dit zelf voor jouw rekening kan nemen. Natuurlijk zijn wij er voor je als je hulp nodig zou hebben.

Make-up

Ook voor naturel make-up voor bijvoorbeeld crossdressers en transgenders kan je bij ons terecht. Wij werken met een team van zeer professionele make-up artist (tv/film) met veel ervaring en klaar om jou te helpen.

Nadat je je wensen aan ons kenbaar hebt gemaakt, bespreken we de mogelijkheden met je door en laten wij je zien hoe je je zelf voorziet van de gevraagde make-up. Je krijgt tips and tricks over veel gevraagde onderdelen in de make-up:

Hoe geef je je wenkbrauwen de juiste vorm?

Hoe laat je je gezicht er vrouwelijker uitzien?

Hoe zorg ik voor een houdbare make-up?

Ook voor drag / show make-up kan je absoluut bij ons terecht. Nadat je je wensen aan ons kenbaar hebt gemaakt, maken wij een afspraak met je. Samen bespreken we de mogelijkheden en laten wij je zien hoe je je zelf voorziet van de gevraagde make-up. Je krijgt tips and tricks over veel gevraagde onderdelen in de make-up:

Hoe werk je precies die wenkbrauwen weg?

Hoe laat je je gezicht er vrouwelijker uitzien?

Hoe verberg ik de ‘5 ‘o clock’ shadow?

Alles is mogelijk, niets is te gek. Laat ons weten wat je graag zou willen of willen leren en vraag vrijblijvend naar de voorwaarden.

Haarwerken

Voor jou als drag queen / show queen kan Natuurlijke Haarwerken vrijwel alle denkbare soorten- en stylen haarwerk maken. Voorbeelden hiervan zijn: de klassieke coupe, een hyper moderne look, een tijdsbeeld coupe, extreme coupes etc. Naast het model is ook de kleur variabel en kan er uit diverse materialen (a-fiber / echt haar) en structuren (glad / krul / wave) gekozen worden.

Er bestaat ook de mogelijkheid je huidige haarwerk aan te laten aanpassen, te repareren en/of op te laten kappen, ook als deze niet bij Natuurlijke Haarwerken is aangekocht.

Ook drag kings kunnen wij voorzien van een perfect passend (klein) haarwerk, gezichtsbeharing op tule en/of een complete look inclusief make-up!

Je kunt rekenen op een professionele aanpak en uiterste discretie.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en een offerte.